dissabte, 28 de gener de 2012

Inauguració de la planta de Biogàs

28 de gener de 2012. A les 11.30 h. – Arribada a les instal·lacions d'Agropequària Mas Bes del Conseller d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegri i Aixut. Visita a les instal·lacions. (veure fotos...)


A les 12.15 – Descobriment de la placa commemorativa de la inauguració. Benedicció de la planta a càrrec de Mn. Esteve, paraules de benvinguda del president de Biogàs Mas Bes (Sr. Joan Viñolas Esteva), paraules del representant de l'ICAEN, paraules de l’alcaldessa de Vilobí d'Onyar Sra. Olga Guillem i Pujol i paraules del Conseller Sr. Josep Maria Pelegri i Aixut.  S’acaba amb un aperitiu i durant tot el dia és una jornada de portes obertes a les instal·lacions.

La planta de Biogàs genera 250 Kw/hora de potència elèctrica. El procés consisteix en fermentar la matèria orgànica generant gas metà. Aquest gas metà va conduït a un motor fent-li de combustible, després el motor acciona un generador produint els Kw de potència, que són enviats  a la xarxa.

Moment de la inauguració de la placa commemorativa

Algunes noticies publicades als mitjans d'informació sobre la Inauguració de la planta de biogàs:
Gironainfo.cat, gencat.catacn.catnoticies.net (amb videos)El Punt-Avui324.catDiari de GironaArticle d’opinió al Diari de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada