dimecres, 18 de juny de 2014

Premis Vaca d'or 2014

El sotsdirector de Ramaderia de la
Generalitat de Catalunya, Sr. Joaquim
Xifra, Maria Viñolas i Joan Viñolas.
Vic ha acollit la 9a edició dels Premis Vaca d'Or. Aquests premis són organitzats per la Federació Frisona de Catalunya FEFRIC guardonant les millors explotacions en Producció, en Genètica, en Morfologia i Globals de Catalunya.

Coincidint amb l'Assemblea General de la Federació Frisona de Catalunya (FEFRIC), que reuneix a professionals del sector, aquest  dimecres 18 de juny ha tingut lloc el lliurament dels Premis Vaca d'Or a la Sala Coll i Bardolet de l’Edifici El Sucre de Vic.

Després d'una xerrada sobre "La prevenció de la mamitis en boví de llet" a càrrec d'Eugènia Peralta, s'ha procedit a l'entrega de premis, comptant amb la presència de la l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; la regidora de Fires i Mercats de Vic, Montserrat Rovira; el sotsdirector general de Ramaderia, Joaquim Xifra; Agustí Prat, president de FEFRIC; Josep Puigdollers  director general de GEPORK;  Èrik Bataller tècnic de Zoetis i Josep Rebés vicepresident de FEFRIC.

Mas Bes de Salitja ha estat present en aquests premis, aconseguint el 5è premi en Producció lletera i una bona posició en el rànking d'explotacions lleteres, prop de les 15 primeres.

Cinquens en millor producció a Catalunya
El grup de premiats amb les autoritats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada