diumenge, 23 de novembre de 2014

Aquest cap de setmana ens han visitat 95 persones!!

El grup de dissabte davant la Planta de Biogàs.
Aquest cap de setmana hem rebut moltes famílies a la granja, el dissabte vam ser prop de 20 persones i el diumenge prop de 80 persones! 
Per sort, el temps ha acompanyat molt!

Tots ells han gaudit d'una visita guiada per totes les instal·lacions de la granja. HAn donat menjar a les vaques, han tocat els vedellets més petits, han munyit la vaca BES, i moltes coses més!!
Dissabte durant el rodatge a la granja.


Durant el dissabte i tot el diumenge, vam tenir entre nosaltres un equip de producció que ens està fent un videoclip de la granja. Alguns nens amb la seva família sortiran com a figurants. 

Amb aquest vídeo, el que es voldrà mostrar és tot el que representa el certificat que vam rebre en mans de AENOR. El primer certificat de l'estat sobre benestar animal.


Pep Badia (guanyador del concurs Llet Clikcat) amb la seva família.

Entre les famílies d'aquest diumenge, ens ha visitat en @pepbadia, guanyador del concurs d'instagram LLET CLIKCAT a través de ATo Natura.Grup de diumenge que es va quedar a dinar a l'espai Barbacoa!Un dels grups d'aquest diumenge va aprofitar la visita a la granja per quedar-se a dinar a l'espai de barbacoa que oferim al mateix recinte de l'explotació. 

Tots ells van estar molt contents d'acabar de passar el dia a la granja!
Esperem que us hagi agradat, MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!

Per veure fotos de dissabte clicar aquí.                    Per veure fotos de diumenge clicar aquí. 

Un dels grups de diumenge que va gaudir d'una visita guiada a la granja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada