divendres, 31 d’octubre de 2014

Granja Mas Bes rep el primer certificat AENOR de l'Estat de benestar animal junt amb les altres granges catalanes ATO Natura.

El Sr. Josep Mª Montfort (Director d'IRTA) junt amb Jaume Pont
(President d'ATO ), el Conseller Josep Mº Pelegri, Joan Viñolas
(Propietari de Mas Bes) i la Sra Eva Subira (Directora d'AENOR).
El Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del Director General d'Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, i el Director Territorial d'Agricultura a Girona, Vicens Estanyol, ha lliurat a la marca làctia ATO el pr    imer certificat AENOR sobre Benestar Animal en explotacions ramaderes, seguint el referencial Europeu Welfare Quality®. Aquest certificat ha estat desenvolupat juntament amb IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries).


Aquest certificat acredita, entre d'altres factors, una alimentació, un allotjament i un estat de salut òptims dels seus animals que l'any passat van produir gairebé 120 milions de litres de llet.

El Sr. Pelegrí ha destacat que ATO és una empresa "exemplar" per voler aportar "valor afegit als seus productes" i "per estar a l'alçada dels temps i de les circumstàncies". És una llet amb traçabilitat que garanteix que prové de granges catalanes avaluades favorablement en base als criteris de certificació de Benestar Animal.  El president d'ATO, Jaume Pont, ha explicat que el certificat demostra "que estan fent bé les coses" amb l'objectiu de continuar sent la marca número u a Barcelona i la tercera al conjunt de Catalunya.
A l'entrega del certificat ens ha acompanyat la Sra Eva Subira (Directora d'AENOR a Barcelona), el Sr. Josep Maria Montfort (Director General d'IRTA), el Sr Vicenç Estanyol (Director del SSTT del DAAM a Girona), el Sr Miquel Molins (Director General d'Agricultura i Ramaderia), el Sr Ignacio Mur (Conseller d'ATO),  la Sra. Mar Fajardo (Directora de Vidreres Llet ) i tots els propietaris de les 7 granges ATO Natura.
També ens han acompanyat les autoritats de l’Ajuntament de Vilobí d'Onyar, l'alcaldessa Olga Guillem, la secretària i la resta de regidors de l'equip de govern.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada