divendres, 28 de novembre de 2014

Presentem les visites Turístiques a la granja al "II Fòrum de la xarxa HibriturSelva"

Carles Comas (Gerent de Mas BES) fent la presentació.
Hem participat al II Fòrum de la xarxa HibriturSelva. És un espai de trobada anual on es reflexiona sobre el turisme a la comarca de La Selva.
Aquesta trobada ha tingut més d'un centenar d'assistents. 

L'acte, que va tenir lloc al restaurant El Trull de Lloret de Mar, es va iniciar amb la benvinguda per part de l'alcalde de Lloret de Mar i del President del Consell Comarcal. Seguidament el Fòrum es va dividir en dues parts.
En el primer bloc, vam rebre a la representant de Turisme a Tenerife i dos empresaris de la zona que ens van explicar al canvi de concepció turística que ha protagonitzat Puerto de la Cruz en els darrers anys, beneficiant el turisme de tota la zona.

Vam repartir tríptics a tots els assistents. 
Després d'una pausa, es va iniciar el segon bloc, que va ser introduït per l'alcalde de Sant Hilari Sacalm, que va deixar pas al tècnic del projecte HibriturSelva, Marc Corominas, a fer una petita descripció del procés que s'ha desenvolupat durant aquest any de projecte per a crear producte turístic, mitjançant la cooperació públic privada.
Per tal d'exemplificar la feina feta, després de les explicacions es va deixar pas a que tres productors expliquessin la seva experiència: productes al voltant de la ratafia (Xavi Amat), Oktoberfest (Jordi Pomar) i visita a la granja Mas Bes (Carles Comas). Podeu veure la nostra presentació clicant aquí.

Abans de finalitzar l'acte es va fer una taula rodona per posar sobre la taula els temes tractats durant el fòrum.

Van participar més d'un centenar de persones del sector turístic de La Selva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada