diumenge, 19 d’abril de 2015

Visita d'aniversari a la Granja

Aquest matí ens han visitat quatre famílies que celebraven un aniversari. Hem començat a les 11h la visita explicant el cicle de la vida de les vaques i hem visitat les vaques que els falten poques setmanes per tenir un vedellet. 

Els nens han disfrutat donant herba fresca del camp a les vaques i les vaques han emplenat els estables per menjar-ne... senyal que els agrada molt!!! Hem vist els vedellets petits, com s'elabora les diferents racions de menjar de les vaques i on conservem el menjar per tot l'any. 


Quan estàvem explicant l'energia renovable de la Planta de Biogàs ha començat a ploure fort i hem anat de seguida a veure el pati de les vaques grans i hem vist el video de la granja. Hem pogut aprendre a munyir la vaca de plàstic "Bes" i després hemo pogut posar alguna munyidora a les vaques de veritat. 


Finalment hem vist algunes eines de la futura sala d'exposicions i hem degustat la coca i iogurt casolans.

Podeu veure més fotos clicant aquí.

1 comentari:

  1. Ha estat una visita genial. Molt educativa i amena. Tot i la pluja hem gaudit molt. Ens ha encantat com aprofiteu tot i la bona organització que teniu. Li recomanarem a tothom. No cambieu mai. Us dessitgem molta sort en tots els vostres projectes!.

    ResponElimina