divendres, 22 de maig de 2015

Avui hem rebut a una escola bressol i a un grup de França


Tots els nens volien tocar la vedelleta.
Aquest matí hem rebut dues visites ben diferents. 
A primera hora del matí, els nens i nenes de P-1 de l'escola Bressol El Tarlà de Girona han vingut a conèixer la nostra granja.
El primer que havien de fer al arribar a la granja és esmorzar però... els hi ha agradat tant conèixer els conillets i el vedellet que el primer que han fet ha sigut anar-los a conèixer!
Seguidament hem esmorzat llet ATO Natura i la coca artesana de la granja i els hi ha agradat molt!
S'ho ha passat molt bé donant menjar a les vaques.
Quan hem acabat d'esmorzar hem anat a conèixer les gallines i el gall i seguidament hem vist les vaques de llet i els hi hem donat menjar. També hem vist els vedellets més petits!

Esperem que us hagi agradat! MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!Foto de grup, nens i nenes de l'escola bressol El Tarlà de Girona.Desprès d'aquesta visita t'han simpàtica hem rebut a un grup de França. El Laboratori Lallemand Animal Nutrition (Especialitzats en nutrició i salut animal), ha fet una visita més tècnica per totes les instal·lacions de la granja i en Carles els hi ha preparat una paella per dinar. Esperem que us hagi agradat. MOLTES GRÀCIES PER VENIR!

Foto final del grup Lallemand Animal Nutrition.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies a tots per la bona estona que han passat els nostres peques!!! Esperem que es repeteixi i que la propera vegada la nostra Júlia s'acosti una mica als animals... :-)

    ResponElimina