dijous, 21 de maig de 2015

Entrega de llet al Banc dels Aliments de Girona

Joan Viñolas Esteva, de l’empresa Agropecuària MAS BES S.L. i en representació de llet ATO Natura assisteix a la donació de producte ATO.
ATO Natura, composada per 7 socis ramaders: Mas Guri, Sant Mer, La Coromina, El Trèvol, Sant Josep, Can Costa i Mas Bes com a marca catalana, amb una traçabilitat totalment garantida i única al mercat amb el certificat de Benestar Animal periòdicament fa entregues de producte a entitats benèfiques.  
Avui des d’ATO Natura s’ha fet entrega d’uns palets de llet al Banc dels Aliments de Girona dins el marc de la campanya promoguda per “La Caixa”: CAP NEN SENSE BIGOTI.
Amb aquest acte tant La Caixa com ATO es solidaritzen amb les persones més necessitades a més tenint en compte que la llet és un dels productes bàsics amb més demanda al banc dels aliments.
Segons el President del Banc dels Aliments, a la província de Girona hi ha prop de 10.000 nens amb mancances d’aliments, per aquest motiu totes les donacions a l’esmentada entitat són molt ben rebudes. 
A la foto: Frederic Gòmez Pardo (President del Banc dels Aliments), Clara Pascual Muñoz (Responsable de l’Obra Social de la Direcció d’Àrea de Negoci de La Selva, de Caixabank) Joan Viñolas Esteva (Representant d’ATO Natura) i Jaume Martínez Alba (Director de l’Oficina de Santa Coloma de Farners, de Caixabank).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada