dilluns, 11 de maig de 2015

Rebem el Premi GEC de la Família (XIX edició)

Avui hem rebut un dels 7 premis que el Grup d'Entitats Catalanes de la Família va atorgar a empreses que treballen per la conciliació de la vida laboral i familiar, millorar la productivitat mantenint una elevada atenció a les persones, facilitar el tele-treball o reduir les reunions. 
Joan Viñolas Esteva agraeix el premi. A baix, la foto de família amb el premi.
Vam rebre el premi per la conciliació laboral, personal i familiar les empreses Aleph Comunicación, Consum Cooperativa, Fundación Highlands School, WorkMeter, La Pedreta i Agropequària Mas Bes. A més es va atorgar a Mercadona el premi per l'Acció Social ja que aporten productes a institucions socials, com és el cas de menjadors socials i bancs d'aliments. Finalment la Federació de Famílies Nombroses d'Euskadi va ser guardonada pel seu vídeo on mostra l'esforç per tirar endavant la família en condicions difícils. A continuació us facilitem el seu gran vídeo de 2014 "Ser madre es un Plus" (o a través de l'enllaç https://www.youtube.com/embed/zqSISPX4PEE )
Aquest any 2015 el video de Hirukide (associació de Famílies nombroses d'Euskadi) que ha guanyat el premi GEC de la família porta per títol "Con la familia, la remontada es posible" on un pare a l'atur explica la seva professió als nens de la classe del seu fill. Espero que el disfruteu... (si no el podeu veure seguiu el següent link https://youtu.be/dm6k4EGPyGU)
El Grup d´Entitats Catalanes de la familia (GEC de la Familia), és una Organització No Governamental (ONG), sense ànims de lucre, no confessional, ni vinculada a cap partit polític o ideològic. Va néixer l'any 1993 amb motiu del treball de preparació de l'Any Internacional de la Família promogut per l'ONU.

1 comentari: