Lloguer d'Espais

            INFORMACIÓ I NORMES D’ÚS DEL LLOGUER DELS NOSTRES LOCALS
                   DISPOSEM DE 7 SALES DE LLOGUER PER A CELEBRACIONS

COM FER LA RESERVA
La reserva es pot fer per telèfon, en cas de no rebre resposta, millor enviar un whatsapp a en Carles 652307020 o la Maria 639014269.
Cada local té diferent capacitat, segons la grandària del grup us destinarem a un o altre.
Preu orientatiu del lloguer és de 6€/persona.

1. SALA MAS BES Situada al costat de l'Agrobotiga. Té capacitat per a 120 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, taules, cadires, i lavabos propis. Disposa també de barbacoa a l'exterior.

Disposa d'equip de so. (50€/dia)

Exemple d'una celebració a la Sala Mas Bes.  

Lloguer de la Sala per a formació professional.2. SALA EL TALLER Situada al costat de la masia. Té capacitat per a 50 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, taules, cadires, lavabo propi i una petita cuinaTambé disposa d'una barbacoa portàtil. 
Exemple de la sala El Taller preparat per a una celebració.3. SALA LA CORT Situada al costat de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, nevera, taules, cadires, lavabo propi, barbacoa i taules de jardí
4. SALA MONTSERRAT Situada a la part nova de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa de TV, climatització, taules, cadires, mini cuina i lavabo propiTambé disposa d'una barbacoa portàtil i taules de jardí. 
5. EL CELLER i EL GALLINER estan situats a l'entrada del recinte. Són dos locals petits El Celler per 14 persones i El Galliner per 10. Disposa de TV, climatització, taules i cadiresTambé disposa d'una barbacoa portàtil i taules de jardí. 

6. EL SAFAREIG Situat al costat del pàrquing. Té capacitat per a 40 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, nevera, microones, taules, cadires i lavabo propiTambé disposa d'una barbacoa i taules de jardí.
A diferència dels altres locals aquest disposa d'un exterior privat tancat amb un petit parc infantil. 
7. LES OLIVERES Situat al costat del pàrquing. Té capacitat per a 250 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, cuina amb nevera i microones, taules, cadires i lavabo propiTambé disposa d'una barbacoa i taules de jardí.

Disposa d'equip de so. (Grups grans 100€/dia)

A diferència dels altres locals aquest disposa d'un exterior privat tancat amb un parc infantil.
NORMES D’US DEL LLOGUER DELS NOSTRES LOCALS

Les sales de lloguer estan equipades amb taules, cadires, nevera, TV, climatització, escombra i recollidor.
GRANJA - MUSEU
 • Durant el matí (10:30h a 14h) els nens poden visitar la zona d’animals petits de granja, pujar als tractors o visitar el museu. Han d’anar sempre acompanyats d’una persona adulta. Aquesta zona queda tancada a partir de les 14h.
 • Si es vol visitar la granja, la visita té lloc a les 11:30h i és un recorregut de hora i mitja aproximadament. El preu és de 5€.
 • També es pot fer la visita reduïda a les 17h. Es visiten els animals petits de granja, entrem a tocar conills, donar menjar a les cabretes, fem un taller de blat de moro i munyim la vaca de plàstic. El preu de l'entrada és de 3€/persona i s'ha de reservar. 
LOCAL
 • No es permet fumar dins el local.
 • Queda prohibida l’entrada d’animals de companyia, bicicletes, patinets o pilotes dins el local.
 • Està totalment prohibit l’ús de confeti o pinyates a les nostres instal·lacions (dins i fora els locals). Suplement de neteja € qui no compleixi requist.
 • Cal demanar permís per penjar decoració i si es decora, cal recollir-ho abans de marxar.
 • Es pot posar música sempre i quan es moderi el volum i es respecti la gent dels altres locals.
 • Els nens menors d’edats han d’estar sempre supervisats per una persona adulta.
 • Les pales i pilotes de ping-pong s’han de demanar i retornar a l’agrobotiga.
 • Els cotxes s’han d’aparcar al pàrquing indicat.

NETEJA
 • De la neteja ens encarreguem nosaltres però cal deixar el local recollit abans de marxar: taules netes i plegades, cadires netes i apilades, climatització i TV apagada.
 • No pot quedar menjar ni beguda dins la nevera.

ESCOMBRARIES
 • Cal reciclar bé la brossa en els contenidors que trobareu al davant de l'agrobotiga. En cas de no reciclar la brossa us l'heu d'emportar vosaltres. 


Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres.


4 comentaris:

 1. Excel.lent. Hem estat a la celebració d'un bateig, un 10 els espais, la decoració el menjar, el tracte, els serveis (agrobotiga, el museu...). Enhorabona. Ho recomano molt per qualsevol celebració petita o gran o qualsevol trobada amb colla d'àmics o familia.

  ResponElimina
 2. Bones!!
  Em passat un dia genial, la família Sacasa i Guari de Vidreres em ¡celebrat el aniversari d’en Marc, l’Abril i el meu al local del taller de Mas Bes, tots plegat 42 familiars i amics, com experiència i tracte amb la gent de Mas Bes una 10 rotund, molt agradables, un meseu molt farcit d’eines del camp i desprès una visita guiada per la granja, en definitiva molt recomanable a tothom!
  Gràcies a la família de Mas Bes!!

  ResponElimina
 3. Varem anar a buscar el tió de 10 nens i varem aprofitar per fer barbacoa! l'espai genial, supernet, ampli, amb lavabo i barbacoa. Ens varen deixar una cafetera Nespresso i ens van regalar llet i una coca (boníssima)! i si et manca alguna cosa...tenen una petita botiga amb molts productes..sens dubte repetirem! ah...i varem trobar els tions de tots els nens!

  ResponElimina
 4. Un dia perfecte, lloc molt agradable, tranquil per gaudir en familia o amics. Ho recomanem de totes totes i segur que repetim.

  ResponElimina