Lloguer d'Espais

            INFORMACIÓ I NORMES D’ÚS DEL LLOGUER DELS NOSTRES LOCALS
                   DISPOSEM DE 5 SALES DE LLOGUER PER A CELEBRACIONS

COM FER LA RESERVA
La reserva es pot fer per telèfon, en cas de no rebre resposta, millor enviar un whatsapp a en Carles 652307020 o la Maria 639014269.
Cada local té diferent capacitat, segons la grandària del grup us destinarem a un o altre.

1. SALA MAS BES Situada al costat de l'Agrobotiga. Té capacitat per a 120 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, megafonia, taules, cadires, i lavabos propis. Disposa també de barbacoa a l'exterior.

Exemple d'una celebració a la Sala Mas Bes.  

Lloguer de la Sala per a formació professional.2. SALA EL TALLER Situada al costat de la masia. Té capacitat per a 50 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, taules, cadires, lavabo propi i una petita cuinaTambé disposa d'una barbacoa portàtil. 
Exemple de la sala El Taller preparat per a una celebració.3. SALA LA CORT Situada al costat de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa d'aire acondicionat, TV, nevera, taules, cadires, lavabo propi i barbacoa


4. SALA MONTSERRAT Situada a la part nova de la masia. Té capacitat per a unes 25 persones i disposa de TV, climatització, taules, cadires, mini cuina i lavabo propiTambé disposa d'una barbacoa portàtil. 
5. EL CELLER i EL GALLINER estan situats a l'entrada del recinte. Són dos locals petits El Celler per 14 persones i El Galliner per 10. Disposa de TV, climatització, taules i cadiresTambé disposa d'una barbacoa portàtil. 

NORMES D’US DEL LLOGUER DELS NOSTRES LOCALS

Les sales de lloguer estan equipades amb taules, cadires, nevera, TV, climatització, escombra i recollidor.
GRANJA - MUSEU
 • Durant el dia si els nens volen visitar la zona d’animals petits de granja, pujar als tractors o visitar el museu, han d’anar sempre acompanyats d’una persona adulta. Aquesta zona quedarà tancada a l’hora de dinar de 14h a 17h.
 • Si es vol fer la visita a les instal·lacions de la granja, ha de ser sempre amb un guia de la pròpia granja. Per fer la visita es necessita reserva.

LOCAL
 • No es permet fumar dins el local.
 • Queda prohibida l’entrada d’animals de companyia, bicicletes, patinets o pilotes dins el local.
 • Està totalment prohibit l’ús de confeti a les nostres instal·lacions.
 • Cal demanar permís per penjar decoració i si es decora, cal recollir-ho abans de marxar.
 • Es pot posar música sempre i quan es moderi el volum i es respecti la gent dels altres locals.
 • Els nens menors d’edats han d’estar sempre supervisats per una persona adulta.
 • Les pales i pilotes de ping-pong s’han de demanar i retornar a l’agrobotiga.
 • Els cotxes s’han d’aparcar al pàrquing de Mas Bes.

NETEJA
 • De la neteja ens encarreguem nosaltres però cal deixar el local recollit abans de marxar: taules netes i plegades, cadires netes i apilades, climatització i TV apagada.
 • No pot quedar menjar ni beguda dins la nevera.

ESCOMBRARIES
 • Cal reciclar bé la brossa dins els contenidors que trobareu fora el local. En el cas de no deixar cap deixalla, us farem un detall que podreu recollir a la nostra botiga.


Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres.


3 comentaris:

 1. Excel.lent. Hem estat a la celebració d'un bateig, un 10 els espais, la decoració el menjar, el tracte, els serveis (agrobotiga, el museu...). Enhorabona. Ho recomano molt per qualsevol celebració petita o gran o qualsevol trobada amb colla d'àmics o familia.

  ResponElimina
 2. Bones!!
  Em passat un dia genial, la família Sacasa i Guari de Vidreres em ¡celebrat el aniversari d’en Marc, l’Abril i el meu al local del taller de Mas Bes, tots plegat 42 familiars i amics, com experiència i tracte amb la gent de Mas Bes una 10 rotund, molt agradables, un meseu molt farcit d’eines del camp i desprès una visita guiada per la granja, en definitiva molt recomanable a tothom!
  Gràcies a la família de Mas Bes!!

  ResponElimina
 3. Varem anar a buscar el tió de 10 nens i varem aprofitar per fer barbacoa! l'espai genial, supernet, ampli, amb lavabo i barbacoa. Ens varen deixar una cafetera Nespresso i ens van regalar llet i una coca (boníssima)! i si et manca alguna cosa...tenen una petita botiga amb molts productes..sens dubte repetirem! ah...i varem trobar els tions de tots els nens!

  ResponElimina